Thursday, 3 January 2013

Permohonan/Pendaftaran Online Rebat Telefon Pintar RM200 SUdah Dibuka



Rebat Talefon Pintar (Smartphone) RM 200 yang dinantikan tahun 2013.Jangan berfikir lagi kalau anda layak memohon seperti syarat ditetapkan.Daftar segera sementara kouta masih ada.

Syarat-syarat Kelayakan memohon Rebat RM 200

1. Warganegara Malaysia yang berumur di antara 21-30 tahun pada tarikh memohon;
2. Pendapatan bulanan adalah RM3,000 dan ke bawah;
3. Model telefon pintar 3G yang ditawarkan;
4. Untuk langganan baru dan sedia ada pakej jalurlebar; dan
5. Satu telefon hanya untuk satu belia;

Permohonan Rebat RM200 Telefon Pintar 3G  Pakej Komunikasi Belia

Anda boleh memohon  rebat RM200 telefon pintar 3G ini dengan mendaftar secara online dengan cara KLIK di bawah ini iaitu portal Suruhanjata Komunikasi Malaysia ,Cara mendaftar mengikut status anda anda :

https://komunikasibelia.skmm.gov.my/Public/DaftarPekerja
https://komunikasibelia.skmm.gov.my/Public/DaftarPelajar

Note : Jika Anda KLIK tidak keluar borang sila cuba lagi,maklumlah ramai yang cuba mendaftar ada yang cuba 5 - 6 kali baru boleh,sebab network bz...


Reaksi:

9 ulasan:

  1. Setelah klik pd borang jika tiada display try reloade / refresh page tu balik ya...

    ReplyDelete
  2. kalau x kje,n dah abs blajar kne pilih yg mne nak isi ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau status cam tuan boleh mohon dalam talian pekerja

      Delete
  3. SAYA TELAH MENDAFTAR DAN PENDAFTARAN SAYA TELAH BERJAYA..TETAPI SAYA BELUM MENCETAK STATUS PENDAFTARAN SAYA SELEPAS BEBERAPA HARI DPD TARIKH PENDAFTARAN..BAGAIMANAKAH SAYA HENDAK MENYEMAK SEMULA DAN MENCETAK STATUS SAYA INI?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saudara hazrul boleh check email saudara yang digunakan semasa mendaftar.

      Delete
  4. dh hntr tapi email tak dapat
    mcm mana nak semak status?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya selepas pendaftaran akan mengambil masa 2-3 bekerja.kalau tuan belum terima email juga tuan boleh tel:1-800-88-4040 untuk maklumat lanjut

      Delete
  5. macam mana kalau tak terima email? tapi lepas daftar tu dah tulis pendaftaran berjaya dah. macam mana? tolong :(

    ReplyDelete
  6. knapa xbleh.. kuar problem loading page...?

    ReplyDelete

*sila tinggalkan komen anda
*Kalau suka tekan like.
*Jika berkesempatan komen anda akan dilayan
*Terima kasih kerana sudi malawati kami
*Datang lagi...

Facebook

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Powered By Blogger Widgets